• Home
  • > Gjuha shqipe

Don Marco Farina

Nënë Teresa di Calcutta

(1910-1997)

GIORGIO MBREKULLIA

VANESSA: 

KA “ÇIST” QË I REZISTON  JEZUS ?

PAOLA: MARRE NE LUTJE

ALESSANDRA:

NJË RIKRIJIM MREKULLIE

Quhem Klaudia ...

SHËRUAR MBAS 44 VJET TË VUAJTURA NGA ARTRITE REUMATOIDE

TANI UNË ECI PA SHKOP...

ZOTI PER MUA ESHTE PRIND NE DHIMBJE DHE NE SHERIM

ÇLIRUAR NGA DJALLI

NJË FAMILJE E SHËRUAR

DHE E ÇLIRUAR

DESHMIMI I MILES

SHËRUAR NGA TUMOR

AGRESIV I RRALLË

Shëruar nga Leucemia acuta mieloide 

MARRE NE LUTJE

Emri im eshte Marco Scartozzi

Emri im është Elena

SHËRUAR  NGA 

ARTRITE  REUMATOIDE!

​​​​​​​GIANLUCA:

DEL NGA KOMA E PAKTHYESHME!

SHËRUAR NGA DIABETI