ZOTI PER MUA ESHTE PRIND NE DHIMBJE DHE NE SHERIM

Emri im është Gemma , falënderoj Zotin e mirë , sepse në jetën time ka bërë mrekulli si në pikëllim për vdekjen e një djali 22 vjeçar dhe në pikëllim për vdekjen e parakohshme te burrit tim që më ka deshur dhe me mbeshteste.Në këto fatkeqesi serioze Krishti gjithmonë me ka ndihmuar mua me një forcë të madhe , duke rritur besimin në mua . Edhe ne keto momente jetoj ne vështirësi të mëdha dhe dhimbje , por, duke u mbajtur nga Ati im Qiellor , shpresoj ! Por tani unë dua të flas për shërimin qe me beri ne 19 dhjetor 2010 , për ta bërë ta falenderuar ate !! Që nga viti 2004 , ndoshta edhe më herët , unë vuaja nga një enjtje te rëndë të fshikëzës. Atëherë i pari i urologjisë te spitalit privat të Fermo (IT) GERARD Miche Lalanne me përshkruar një kure me interferon për gjashtë muaj , për fat të keq pa sukses . Kisha gjithmonë ciste , gjatë ditës duhej te vihesha në shtrat për të vene ne pushim fshikëzën .Beja shume shpesh analizat e urines,dhe vlerat ishin gjithmone te lartra.: Escherichia coli bakteret 100.000 cfu / ml ; çdo gjë ishte rezistente ndaj çdo trajtimi antibiotik .Në momentet e enjtjeve të forta, merrja antibiotikë , por pas 10 ditësh vlerat ktheheshin serisht të larta..Pyeta Dr. Lalanne perse nuk sherohem,dhe ai mu pergjigj : " Për fat të keq , kjo është kronike dhe nuk kalon ! " Me ndihmuan të ndihem pak me mire me ' aloe dhe nje integrator mjaft të kushtueshem, por nuk e ndryshuan gjendjen time . Më 19 dhjetor , unë shkova në Loreto për lutjen që ben Don Marco ne kishen e tij , duke mos menduar për sëmundjen time ( atë ditë kisha cistet ), por per problemet e mia familjare për të cilin unë u luta dhe ende lutem .. Kur Don Marco filloi të lutej duke pozuar duart e tij mbi besimtarët,u afrova duke i kërkuar Perëndise time : " Ti je Ati im që ju mund të me heqesh këtë "kryq" ! Ne doren tende, Zoti im ! " Aty per aty unë nuk ndjeva asgje , por gjatë natës sshetesimi ishte zhdukur ! Të nesërmen në mëngjes urinova si atehere kur kisha 20 vjec ! E falënderova Zotin ,e kuptova se ajo ishte puna e tij , por prita kohe për ta treguar . Pra, kaloi një muaj dhe unë isha mirë ! Kaluan dy , e ndihesha gjithmonë me mirë ! Kam përsëritur analizat e plota te urines : të gjitha negative ! Bashkangjis rezultatet e analizave para dhe pas shërimit , tani jam mirë , lavdërimi , bekoj dhe falënderoj Zotin me gjithë zemer . Zoti është i madh , vëllezër ! Zoti është Ati ynë dhe na do të gjithëve ,te mire dhe të këqij , na pret te gjitheve me dashuri dhe mëshirë ! Falënderoj Don Marco për jetën që ai ka dhënë Zotit në shërbim të shpirtrave . Falënderoj të gjithë vëllezërit e kishes "Nënë Tereza" për shërbimin e tyre dhe për lutjet e tyre . Ju dua në Zot ,jetoj dhe rezistoj!

Monte S. Pietrangeli, Italy 31/05/2011                                                             Gemma Fonti